English

Egy nap a városban

Új ruhát kapott az Egy nap a városban blog

szucsadam 2015 augusztus 11.
Címkék: dizájn

2010-ben ezzel a kinézettel indult a blog:

screen_shot_2015-08-11_at_17_58_16.png

Nem sokkal később, 2012-ben aztán lecseréltük a dizájnt erre:

screen_shot_2015-08-11_at_17_58_50.png

Szerettük. Mindig nagy öröm volt meglátni a fejlécet, a menüpontokat, mögötte a szolgáltatásokat, amiket folyamatosan bővítettünk, a túraszervezések után a Menőlakásom projekttel. 2012 óta tényleg sok ötletet megvalósítottunk. Ezek segítettek nekünk a blog írása mellett olyan vállalkozásokat beindítani, amik egyediek, amiket szeretünk, és amik jövedelmezőbbek, mint a folyamatos titokban tesztelés saját pénzből, amit a bannerek, hirdetések ellensúlyoznak időnként.

Mert ebben mi továbbra sem változtunk. Titokban fedezzük fel a várost, sehol nem várunk különleges bánásmódot.

Nemrég azonban azt vettük észre, hogy az oldal dizájnja elfáradt, eljárt felett az idő. Na jó: már évek óta tudjuk. De most a blogponthus csapatból az aranykezű János és a programozó-zseni Stefi összehozott nekünk egy még szebb, még izgalmasabb, még 2015-ösebb kinézetet.

Elindítottuk a lilafejű bloggerek korát!

varosban_fbcover.png

Reméljük, tetszik nektek is.

Egyébként ez csak az első lépés. 2015-re, a blog ötödik születésnapjára az Egy nap a városban blog egy rakás meglepetéssel készül, köztük egy olyannal, amik alapvetően rázza fel az országot. Tényleg. Alig várjuk, hogy eldördüljön a startpisztoly.

Addig is maradjatok velünk, mert elkezdődött egy folyamat, aminek a végére érve legalább olyan elégedetten fogunk hátradőlni, mosolyogva, mint 2010-ben, amikor elindítottuk a szívünk csücskét,

az Egy nap a városban blogot.
süti beállítások módosítása