English

Egy nap a városban

Menő budapesti lakások: Fadrusz utca

Magyarósi Csaba 2013 január 26.
Címkék: lakásbemutató

Kimerészkedtünk Pestről és félelmet nem ismerve, egy profi belsőépítésszel felvértezve behatoltunk Buda szívébe, hogy megnézzünk egy lakást, amit a tulajdonosa ajánlott nekünk: Cselőtei Barbara belsőépítész, úgyhogy duplán kíváncsiak voltunk, mit hozott ki a lakásából.

Ahogy kinyílt az ajtó, kiderült, hogy Barbara a fekete és a fehér megszállottja, mert nemcsak a fal, meg a padló, meg a bútorok színe koncentrálódott erre a két színre, de még bejárattal szemben fellógatott táskáé is.

Barblakas001.jpg

Befelé menet kiderült, hogy belsőépítészként annyi anyaggal, formával, színnel találkozik Barbara, hogy otthon, vagy magán már nem tudja elviselni a sokszínűséget. A Jóbarátok első évadjának a 23. epizódja jut az eszembe (nem ment fejből), ahol a nőgyógyász Dr. Franzblau azzal a hasonlattal próbálja megvilágítani a szexuális problémáit, hogy megkéri a pincérnő Rachelt, képzelje csak el, neki milyen érzés egy hosszú munkanap után ránézni még egy bögre kávéra.

A sorozatban viccesebb volt.

Barblakas036.jpg

Barblakas028.jpg

Lényeg, hogy Barbara száműzte a színeket, amihez lányai is tartják magukat, csak a szobájukban és ott is csak néhány pontont törik meg az alapszabályt itt-ott a pirossal.

Barblakas150.jpg

A lakás egyébként viszonylag gyorsan, hat hét alatt készült el minimális költségvetésből, Barbara szerint főleg néhány okos ötlettel sikerült olyan hatást elérni a 80 négyzetméteres budai lakásban, hogy az drágának tűnjön, pedig kimondottan filléres megoldásokkal sikerült elérni a képeken is látható hatást. 

Barblakas065.jpg

Barblakas078.jpg

Barblakas039.jpg

A letisztult felületek mellett egyébként felbukkan néhány antik darab is, az étkezőbútor például lassan száz éves lesz, de nem ez az irány dominál. Hanem a két szín, és be kell látni, tényleg nyugtató fehér vonalakkal, máskor meg csodás, feketébe öltöztetett szépségekkel találkozik odabent az ember.

Barblakas083.jpg

Barblakas080.jpg

Ha te is szeretnél átverések nélkül, a legmegbízhatóbb, tehetséges stáb segítségével menő lakást magadnak úgy, hogy nem merülnek fel felesleges költségek, nézd meg az Egy nap a városban blog új szolgáltatását, az Én menő lakásomat, ahol közvetlenül is elérheted a legmegbízhatóbb kivitelezőket és legötletesebb belsőépítészeket. 

süti beállítások módosítása