English

Egy nap a városban

Egy nap a városban blog - Rólunk

simon mondja 2012 július 29.

"Amióta megjelent az írás, olyan fantasztikus dolog történt velünk, hogy szinte leírhatatlan. Olyan sokan jöttek be az üzletbe hullámokban, hogy az egyik törzsvendégünk állt be mosogatni. Az álmunkat teljesítettétek, olyan referencia személyekké váltatok, hogy az már félelmetes."

Oczella Éva, La Delizia Kekszmanufaktúra

"Korábban ügyeltem arra, hogy ha egy vendég visszatér, emlékezzek a nevére, és arram hogy miként szereti a gyrost. Mióta viszont az Egy nap a városban blog írt a Kyros Gyrosról, tíz emberből nyolc új látogató, és képtelenség ennyi nevet megjegyezni. Este 9-kor zárok, de sokszor még ilyenkor is sor áll az üzlet előtt. És nemcsak szomszéd házból, de még Dunaharasztiból is jönnek. Még mindig hihetetlen számomra, hogy ez velem történt meg!"

Kyrou Alexandra, Kyros Gyros

Nem tudom ismeritek-e a zseniális Egy Nap a Városban blogot??? Én minden infómat onnét szedem Budapestről!

Bede Márton

"Pár hónappal üzletünk megnyitása után jelent meg az írás az Egy nap a városban blogon, ennek hatására igen jelentős forgalomnövekedést tapasztaltunk már a poszt megjelenésének napján is. Köszönjük nektek Egy nap a városban blog!"

Tóth József, Black Cab Burger

"Köszönjük az Egy nap a városban blognak, hogy minden nap garantáltan kifogyjunk mindenből fél 5-re, és persze hogy két és fél óránál véletlenül se tudjunk többet aludni"

Gögge Ádám, Leves.

"Azután, hogy Ádám itt volt nálunk a Pipacsban, jobban izgultunk, mint az érettségin... Nagyon hálásak vagyunk az elképesztő értékelésért, és persze a brutális novemberért, amit ez hozott! A lavina beindult, és ebben nektek óriási szerepetek volt! Nagyon köszönjük még egyszer!

Fülöp Ádám, Pipacs pékség

P1080959_1.jpeg

Ez azért minket is meglepett.

2010-ben kezdtük el írni a blogot, azért, hogy felhívjuk a figyelmet Budapest szerethető arcára.

Évek óta újságíróként dolgoztunk, de nekünk is csak néhány hónap után esett le, hogy forradalmi oldalt hoztunk létre: olyat, ami nem elrontja, hanem feldobja a hétköznapokat. Ami nem az utálható dolgokról szól, hanem azokról, amikért rajongani lehet. Ami megpróbálja elmesélni a budapestieknek, hogy Budapest miért szerethető.

Ez már nem újságírás, nem is blogolás, ez már küldetés.

És amit a munkánkért cserébe kapunk, az többet ér mindennél: bíztok bennünk, hallgattok ránk, így veletek együtt közösen építjük a jobb Budapestet. Ahol a minőségi étterem, színdarab, szolgáltatás, fejlesztés figyelmet kap és sikeres lesz. Ezektől az apró mozaikdarabkáktól lesz teljes egy világváros képe.

Hiszünk abban, hogy most már együtt építjük Budapestet. Hogy együtt tesszük jobbá. Hogy itt a blogon veletek együtt most már hatalmunkban áll, hogy érezhetően jobb hely legyen a városunk.

Köszönjük nektek, hogy idáig jutottunk.

És ígérjük, hogy a jövőben még jobb hellyé tesszük együtt ezt a várost.

Ha kérdésed van hozzánk, esetleg témajavaslatod van, vagy hirdetnél nálunk, ide írj levelet.

A blog adatkezelési tájékoztatóját itt találod.

A személyeskedő, gyalázkodó, érdemi vitát mellőző kommentek törlésre kerülnek, fenntartjuk a jogot a felhasználók bannolására is, amennyiben nem tartják be az értelmes párbeszéd alapvető szabályait.

süti beállítások módosítása