English

Egy nap a városban

Itt az RTL-es interjú Andrásról

Magyarósi Csaba 2011 április 07.
Címkék: hajléktalan andrás

Igazi hollywoodi történet kerekedett ebből a kis személyes sztoriból: tavaly András még csak az utcámban élő békés hajléktalan volt, akinek alig volt esélye kikeveredni az utca és a pia szorításából. Pár hónappal később főleg nektek köszönhetően már állása van, otthona, és kereskedelmi tévékben ad interjút az életéről.

Tegnap ugye szóltam Facebookon, hogy ma az RTL Klub Reggeli című műsorában kezdünk, ahol Barabás Éva és Szujó Zoltán készít velünk egy rövid interjút: egyrészt Andrást kérdezik majd arról, hogy mi történt vele, másrészt engem, hogy miként sikerült a ti segítségetekkel állást találnunk neki.

A háttérsztoriról talán hadd mondjak annyit, hogy nagyon alapos volt a szervezés, Szűcs Krisztina szerkesztő még arról is gondoskodott, hogy Andrást taxival hozzák és vigyék.

A két műsorvezető meg empátiával, kedvesen fordult Andráshoz, jó volt ezt látni, ráadásul ami a kamerák mögül sokkal jobban kitűnik: abszolút profin viselkedtek, pedig nem is olyan könnyű egy ilyen műsort vezetni, mint amilyennek az a képernyők előtt ülve tűnik.

Időközben felkerült a netre a videó, úgyhogy tessék, itt van nyolc percben az optimista András, meg a nagyon nyúzott én, az elmúlt napokban a szükséges alvásmennyiség felével kellett beérnem, szerintem ezért lehetett korán reggel ilyen szigorú az arcom:

süti beállítások módosítása