English

Egy nap a városban

Jön, jön jön a "Nagyszabású online lerészegedés LIVE"

Magyarósi Csaba 2010 augusztus 25.
Címkék: alkohol étterem

Szerda van, borszerda, ma féláron lehet hozzájutni a jó magyar borokhoz néhány budapesti étteremben. Ennek örömére Ádámmal elindulunk közösen, és megpróbálunk színvonalasan, de olcsón lerészegedni. Hogy legyen, aki támogat minket, velünk tart a barátnőm is, Dóra, aki szigorú tekintettel figyeli majd, ahogy egyre lejjebb csúszunk a ranglétrán.

A terv a következő: valamikor este hét körül indulunk a Ráday utcai lakásomból, és a beszámolunk tapasztalatainkról.

Mindenhol megkóstoljuk azt a bort, amit a pincérek ajánlanak, röviden írunk róla, meg a helyről, a borok mellé kínált akciós vacsorákról, aztán indulunk tovább a következő helyszínre. Mindenhonnan írni fogunk, így aki még nem döntötte el, hol tölti az estét, annak érdemes nyomon követnie minket, hátha tudunk segíteni a kiválasztásban (nem úgy).

A terv ennek az állapotnak az elérése:

A Házipatia Alkoholszint kalkulátora szerint hat-hét pohár bor három órán belül történő elfogyasztása után körülbelül 1,75-2 ezrelékes véralkoholszintre lehet számítani, szóval az eufória simán meglesz, a harmadik állapotnak számító izgatottságra is van esély, és ha nem bírjuk jól a piát, eljuthatunk a negyedik stációba tartozó zavarodottságig. Néhány pohár bor mellet aluszékonyságra, kómára, pláne halálra semmi esély, szóval nyugodjatok meg, a blogolás nem áll le azért, mert valamelyikünk elszundít, vagy egyszerűen kimúl.

süti beállítások módosítása