English

Egy nap a városban

Na, teletagelték végül a nyuszis aluljárót?

szucsadam 2019 augusztus 23.
Címkék: graffiti városkép

Idén április végén lett kész Budapest legcukibb aluljárója, ami különös oknál fogva épp Budapest legparább aluljáróját váltotta le. Egyszerűen azzal, hogy nyuszikat festett az oldalfalakra Piry Anikó, a MÁV által kiírt pályázat nyerteseként.

Ilyen volt:

img_0204_1_1.JPG

Ilyen lett:

img_2391.JPG

Sokan jósoltátok, hogy pillanatok alatt össze fogják firkálni, és őszintén szólva én is tartottam ettől. Ez egy elég elhagyatott aluljáró esténként, pedig elég fontos szerepet tölt be azzal, hogy Zuglónak ezen sarkát összeköti a Városligettel, meg mondjuk az utolsó Bubi ponttal.

Na, arra mentem, hogy megnézzem, így nyár végére - brühühü - mi lett a tiszta, rendezett alkotással, ami megnyugtatóbb látvány mindazoknak, akinek rend van a fejében. Vajon hányan voltak, akik a saját széttörtségüket szerették volna viszontlátni ezeken az

istentelenül aranyos kis állatokon, az Isten szerelmére??!?!?

Na, a jó hír az, hogy a tagelők nagyobb része tiszteletben tartotta a munkát, és megelégedtek azzal, hogy az állatok feje fölött hagyták ott minden bizonnyal fontos tetteik lenyomatát, a becses aláírásukat.

img_2395.JPG

img_2393.JPG

Mások úgy érezték, hogy a tabudöntögetésnek nincsenek korlátai, és a nyulaknak veszniük kell, ők így fejezték ki a lelkük érzéseit, fejük gondolatait, szívük dobbanását, hogy törne el a csuklójuk:

img_2394.JPG

img_2389.JPG

img_2396_2.JPG