English

Egy nap a városban

Figyelem, pénteki hősöket keresünk!

szucsadam 2015 november 27.

Pénteken hősködni nem könnyű. Az ember már a hétvégére gondol, az egész heti elvarratlan szálakkal bíbelődik, hogy nyugodtan mehessen pihenni szombat-vasárnap. Ilyenkor nehezen fogunk bele új ügyekbe, nehezen szívjuk fel magunkat, hogy megváltjuk a világot.

Tehát: a pénteki hősök a legjobb hősök!

Természetesen a Város Hőse projektről van szó, ami határozott lépéseket tesz a magyarországi gyermekéhezés felszámolására. Nem kell hozzá államtitkároknál kulcsolni, nem kell hozzá meggyőzni a politikusokat, hogy higgyék el, van gyerekéhezés. Egyszerűen megoldjuk mi, mégpedig úgy, hogy közben egy fillérünkbe sem kerül, mert a jótékonyságra fordított összeget megkapjuk kedvezményben.

aaeaaqaaaaaaaappaaaajdc3ymfizmnjltm4nmutngm4nc1hnjzkltg1mdnhmdyzmdcyoa.jpg

Eddig, hála a projektben résztevően önzetlen munkájának, sikerült 0 forint ráfordítással megoldanunk a Város Hőse megvalósulását. Sokat dolgoztunk. De most kellene segítség, két dologban.

Egyrészt programozót és egy dizájnert keresünk (vagy valakit, aki mindkettőben jó egyszerre), aki össze tudna rakni egy viszonylag egyszerű, bár szerkeszthető grafikonokat tartalmazó, három-négy aloldalas weblapot. Ide írjatok, ha tudnátok, szeretnétek segíteni.

A másik ennél egyszerűbb feladat, de ehhez van szükség minél több emberre. Elmondom, miről van szó.

A Város Hőse jövőre terveink szerint cafeteria keretből, adómentesen elérhető lesz. Ez azt jelenti, hogy minden eddiginél könnyebb lesz a jelentkezés, ráadásul a cégeknek is lehetőséget adunk arra, hogy ezzel is kifejezhessék a társadalmi felelősségvállalásukat, amit a most készülő weboldalon jól meg is mutatunk a világnak.

Na most. A feladat a következő. Játszani fogunk.

Mindenkinek, akinek tetszik a fenti ötlet, dobja el a kezében lévő papírokat, és írjon egy levelet a cége HR-vezetőjének, ezt a posztot belinkelve most. Mindenki, akinek tetszik, akkor is, ha egy cégen belül többen is olvassátok ezt az írást. Minél több email szülessen arról, hogy szeretnénk ezt, és akarjuk, hogy a cégünk jövő évi cafeteria keretében Város Hősei szülessenek. Sok-sok egyedi hős, akik együtt megállítják a gyermekéhezést, miközben kedvezményeket kapnak budapesti helyeken.

Most írjatok levelet a HR-vezetőtöknek. Ne várjatok hétfőig. Ha szombaton vagy vasárnap olvassátok ezt a posztot, akkor is most írjatok!:)

A HR-vezetők számára pedig jöjjön a megfejtés: itt találhattok információkat a kezdeményezésről, és az info kukac egynapavarosban.hu email-címen érhettek el bennünket, ha szeretnétek csatlakozni, és felajánlani a cafeteria keretben a Város Hőse tagságot - amit előre is köszönünk. A részletekkel Jakus Vivien, a Város Hőse fantasztikus HR-angyala jelentkezik majd, aki a cafeteria-hősök ötletének kitalálója, és a projekt menedzsere. Itt olvashatjátok az ő írását a kezdeményezésről.

Hajrá.

süti beállítások módosítása