English

Egy nap a városban

A legjobb csapatépítések az Egy nap a városban blogtól!

Magyarósi Csaba 2014 április 16.
Címkék: túra túrák

Közel négy évnyi munka, és több mint ezer írás publikálása után nem is lehetnénk ennél magabiztosabbak, amikor azt mondjuk, hogy ismerjük Budapest legjobb helyeit. Tudjuk, hova érdemes menned, ha nagy csapattal kóstolnál izgalmas ízeket, vagy ha kisebb társasággal ennéd magad halálra. Esetleg fordítva.

Ismerjük az eldugott zugokat, alagutakat, átjárókat, az emblematikus épületek mögötti sztorikat, titkokat, tudjuk, hol érdemes elfogyasztani egy kávét, hol kell megrendezni egy csapatépítős flashmobot. Egyszóval be tudunk rendezni egy teljes napot úgy, hogy végig azt érezd, mintha egy új városban járnál, ahol minden sarok meglepetéseket tartogat.

Hétvégi túráinkat 2012. tavaszán indítottuk, és már azon a nyáron megszerveztük az első csapatépítésünket is, azóta meg olyan cégeknek álmodtuk meg a budapesti túráit, mint a Google, a Ringier, piacvezető olajipari cégek, energiaszolgáltatók és sokan mások. Szerveztünk már túrát száz külföldi szakembernek, és tíz magyar kollégának. Akadt olyan csapatépítés, amelyik a gasztronómiáról szólt, egy másik Budapest titkos helyeiről volt, amelyik a történelemről, sőt olyan is, amelyik a kultúráról. Sőt, volt olyan, ami minderről együtt, a csapattagok bevonásával.

És most elindítottuk a csapatépítéssel foglalkozó weblapunkat is, ahonnan minden fontos infó kiderül: kik vagyunk? Milyen csomagokat ajánlunk? Mitől lesz sokkal több egy csapatépítés, mint amennyit a legtöbben kínálnak? Katt a csodálatos új weblapunkra (amit mostantól felül, a Túrák menüpont alatt is elérsz), és nézz körül, aztán írj, és mi 24 órán belül válaszolunk, hogy aztán az igényeiteknek megfelelően állítsuk össze a tökéletesen rátok szabott túrát.

P1080959_1.jpeg

süti beállítások módosítása