Tudom én, hogy nem új ez a hely, de hát amikor nyílt, én sok ezer kilométerre voltam, és olyan nincs, hogy erről nem írunk, szóval:
írunk.
A BBQ egyértelműen 2016 nagy hozadéka volt. Már erősen lecsengőben a hamburgercunami, van elég jó hely, újak már alig férnek be a keretbe, ahhoz valami…
Amikor mutattam néhány vágóképet a Susan Swartz kiállításról a napi videós sorozatomban (10:37-től):
szóval amikor lement ez a videó, az egyik kommentelő meglepetten tapasztalta, hogy “tapétamintákat is kiállítanak a Ludwigban”.
Hát igen, Swartz képei pont azok közé tartoznak, amikre néhány…
Szeptemberben néztem ki ezt a helyet, aztán elutaztam decemberig, teljesen elfelejtkeztem róla és tök véletlenül jött szembe néhány napja újra: egy reggelizőt kerestem Újlipótvárosban, de valami újat, mert mindegyikben végigkóstoltam már szakmai alapon mindent, és amikor egyik rossz ötlet jutott…