English

Egy nap a városban

Egy igazi magyaros étterem konyhájában töltöttem el négy napot - Pörc és Prézli

szucsadam 2017 december 27.
Címkék: konyhalesen

Feszült pillanatokat sem nélkülözött a Pörc és Prézli étterem konyhájában tett látogatásom, sőt, a negyedik forgatási napon olyan teltház volt, amilyet még nem láttak az étteremben. A videóban minden kiderül, és láthatjátok, hogyan néz ki egy pörgős nap egy konyhán: Disclaimer: a Pörc és Prézli…

Tovább olvasom

Egy újabb jó kézműves pékségre bukkantam - Kiskovász

szucsadam 2017 december 19.
Címkék: kenyér pékség

A Nagymező utcában jártam, amikor megpillantottam a “kézműves pékség” feliratot. Nem ugrottam be, nálam több albán pékségből még senki nem fordult vissza a bejárati ajtóból, miután a “kézműves pékség” cégér megtévesztette. Azért becsületből bementem, és ezt láttam. Hát ezek a kenyerek…

Tovább olvasom

A tényleg, de komolyan jó vegán gyorskaja - Las Vegans

szucsadam 2017 december 16.
Címkék: gasztro vegán

Nekem alapvetően szimpatikus a vegánok hozzáállása a táplálkozáshoz: ha ártasz vele, inkább egyél mást. Nem is nagyon lehetne ezzel vitatkozni, ha valahol mégis vita alakul ki, azt a szélsőségek között lehet keresni. A vegán aktivisták és a nehogymármegmondják-aktivisták tudnak kiélezett helyzetet…

Tovább olvasom

Fánkot karácsonyra? Ezeket az Isten is arra teremtette!

szucsadam 2017 december 14.

A Donut Library karácsonyi fánkkollekciót dobott piacra, ami önmagában egy csodálatos ötlet. Főleg, ha megnézzük, hogy festenek ezek a fánkok: És hogy milyen dobozban kapjuk őket: A Donut Libraryről 2013-ban írt először Csaba, azóta a hely a Pozsonyi út híres fánkozója lett. Az akkori dizájn a…

Tovább olvasom