English

Egy nap a városban

Double Shot: a LEGNYÚLÓSABB pulled pork valaha

Magyarósi Csaba 2017 szeptember 07.
Címkék: gasztro

Ez csak egy rövid megemlékezés lesz a legnyúlósabb pulled porkról valaha. Szóval Újlipótban annak ellenére, hogy nyílt egy rakás új hely, mindig kicsit fejvakarással jár, amikor az ember nagyon enne valamit.

Amikor nem kimondottan ázsiaira, vagy közel-keletire, esetleg édességre vágynál. Az éttermek többsége ugyanis nagyon specifikus valamilyen szempontból, amik meg általános kínálatot nyújtanak, azok többnyire emészthetetlenül rosszak, és még csak nem is olcsók.

Illetve vannak azok az éttermek (van az az étterem), amiben találsz választékot, de a nagyon rossz személyzetként is dolgozó tulajdonos illetve az ő útmutatásai olyan ellenszenvessé teszik az egész csomagot, hogy egy idő után eszedbe se jut beugrani oda.

Itt van viszont a közelben a Double Shot, aminek a remek reggelijéről már írtam év elején, de azóta is mindig az van, hogy ha egy megbeszélős kávézáshoz keresünk helyszínt, szinte mindig ide ugrunk be, mert atom kávéik vannak, aztán néha kirendelek egy ételt és ilyenkor meglepődök, hogy mennyi féle dolog készül itt.

Alapvetően persze szendvics-burger-vonalon mozognak, de ebből annyifélét készítenek, hogy eszedbe se jut, hogy a kínálat egyik végén található kaja bármilyen rokonságban állna a másik véggel.

Most például kirendeltem ezt a pulled porkot, ami elég nagy ugrás a legutóbb kóstolt avokádós vega szendvics után:

img_4127.jpg

Zöldség persze ebben is van, a hús és a buci szuper, viszont amivel nem tudtam betelni, az a sajt mennyisége és állaga. Nézzétek csak:

img_4128.jpg

Ügyes technikával állítólag át lehet húzni a Pozsonyi úton - hosszában!

Double Shot
Budapest, Pozsonyi út 16, 1137
H-Cs: 07-19
P: 07-20
Szo: 08-20
V: 08-18
06706744893

süti beállítások módosítása