English

Egy nap a városban

Szuperboldog karácsonyt és évzárást, lámpákat leoltjuk, de jövőre jövünk

Magyarósi Csaba 2016 december 24.

Alapvetően persze korai lenne december 24-én elköszönni idénre, de elég húzós évet zártunk Ádámmal, akinek ráadásul kislánya is született, nálam két gyerek ugrál körbe-körbe, de leginkább a fejemen, szóval a maradék egy hétre kikapcsoljuk a gépet és nem írunk blogot.

Hiányozni fog.

Remek év volt a 2016-os pár nagyon forró témával és jól olvasott poszttal, de most ezeket nem kezdjük el felsorolni, amúgy is van jobboldalt valahol egy toplista, az első ötből négyet idén írtunk. Mármint 2016-ban, ha esetleg jövőre olvasnátok ezt a cikket. Ami akkor már idén lesz. Úgy értem, hogy 2017 lesz az idén. Jövőre.

Lényeg, hogy nagyon élveztük a munkát és a blogolást és azt a felismerést, hogy ez a város még öt évnyi felfedezés után is mennyi meglepetéssel van tele. Ez a felismerés vezet majd minket 2017-ben is, amikor Ádámmal még több titkot fogunk kinyomozni, nem akarunk nagyon szpoilerezni, de az egész még személyesebb, még mélyebb, még alaposabb lesz, nemsokára kiderül, mire gondoltunk.

De mivel a Városban blog tökre nem egy egyoldalú lap, hanem egy közösség, amit veletek közösen, jelentős részben a ti ajánlásaitok alapján készítünk, ötleteljünk együtt: ha van észrevételetek, elképzelésetek azzal kapcsolatban, hogy miről olvasnátok szívesen többet, ne kerteljetek, írjátok le kommentben. Nagyon is számít!

Amúgy meg ünnepeljetek sokat, nézzetek minél kevesebb kijelzőt így karácsony környékén és jövőre találkozunk!

süti beállítások módosítása