English

Egy nap a városban

Urban Tiger: betyáros ebédmenü 3 ezer alatt

Magyarósi Csaba 2016 szeptember 21.
Címkék: gasztro

Imádom én az ebédmenüket, mert délben olyan éttermekben ehetsz néhány ezer forintból, ahol este kifizetnéd a gatyád, de legalábbis háromszor mélyebbre kéne a zsebedbe nyúlni. Még a blog indulásakor volt is egy ebédmenüs sorozatunk, sőt, talán az volt az első sorozatunk a blogon, azzal alapoztuk meg az Egy nap a városban ismertségét, ami bizonyítja, hogy titeket is érdekel a téma.

Mert itt van például az Urban Tiger, ami remek étterem, hétköznap este ütős ázsiai kajákat ehetsz itt fejenként egy tízesért, és hát ne legyenek illúzióink, egy ilyen minőségű helyen ez a sztenderd árazás, de idejössz egy kedd délben is bármikor tolhatsz egy háromfogásos ebédmenüt 2500-ért (plusz 12 százalék szervizdíj, naná), ami egészen más kategória: bemész egy gyorsétterembe és kikérsz egy nagyobb menüt, akkor már csak 6-700 forinttal úszod meg olcsóbban, és hát érted.

Gyorsétteremben nem kapsz ilyen menüt:

img_5788.JPG

img_5793.JPG

img_5798.JPG

Minden étel ázsiai, de nem az a domesztikált, megúszós fajta, az Urban Tiger este is nagyon kemény: az édesburgonya leves vörös curry-vel pont annyira csípős, hogy a nagyon kényes vendégeket már zavarni fogja, a feketebabos, chilis császárhús jázmin rizzsel sem egy vegánmenü, zsíros, szószos, fűszeres, atomkemény cucc, de közben meg egy percig sem tolakodó, amit nem tudom, hogy érnek el. De elérik.

Végül jött egy kis mogyoróvajas brownie, na ez már visszafogottabbra sikerült, de hát ennél nyilván máshonnan kellett meríteni, mert az ázsiai konyhában a desszert az nem egy olyan nagyon létező dolog. Főleg nem a jó desszert. De ez az.

Szóval: az Urban Tiger ebédmenüje: ajánlott!

Urban Tiger
Kecskeméti utca 3.
H-Szo: 12-24
+36 1 424 9030

süti beállítások módosítása