English

Egy nap a városban

A legjobb Valentin-napi tippek szombatra - Nyereményjáték

szucsadam 2015 február 12.

Olvasónk, Adrián kérdezte tőlünk pár napja, milyen programokat javaslunk neki Valentin-napra Budapesten. Hová érdemes menni a pároknak, hogy egy romantikus, vidám, vagy fenomenális élményt szerezzenek, hol töltsék el a délelőttöt, az ebédidőt, hol koccintsanak este?

Egy ideig törtem a fejem, aztán rájöttem, hogy nálatok jobban ezt senki nem tudja. Hiszen közületek sokaknak már kész terve van a szombati közös programra, és ezek közül nyilván van egy rakás olyan ötlet, aminek mások is nagyon örülnének.

Tehát versenyt hirdetünk.

A feladat: küldjétek be, hogy szerintetek mi az ideális Valentin-napi program Budapesten. Néhány mondatban foglaljátok össze, hová mennétek, mit csinálnátok és miért. A leveleket ide várjuk holnap reggel 08:00-ig. Ekkor urnazárás, a beérkezett művekből pedig egy válogatás után a legjobb 20-at kitesszük a blogra, egy külön posztban.

Ekkor indul a szavazás! Ti döntitek el, melyek a legjobb programpontok, amikkel akár a következő tíz évre is el lesztek látva tippekkel.

Holnap délután 16 órakor összesítjük a szavazatokat, és behúzzuk a saját tippjeinket mi is. A legjobb 4 ajánlás beküldői páros belépőt nyernek a Gellért fürdőbe szombatra, délelőtt 10 órára. Ez a mi ajándékunk, egy kellemes délelőtti lazulás után pedig jöhet a nap hátralévő része, ahogy elterveztétek.

gel_045.jpg

FONTOS: csak az vegyen részt a játékon, aki február 14-én, szombaton délelőtt 10 órakor a Gellért fürdőben tud lenni a párjával. A belépés és a nyeremény csak erre az időpontra szól.

A játék menete még egyszer:

  • Küldd el a szerinted legjobb budapesti Valentin-napi programodat, erre a címre holnap reggel 8-ig
  • Szavazz a kedvencedre holnap délután 16:00-ig
  • Várd a nyereményről szóló válaszlevelünket, ebben minden további részlet szerepel majd
  • Élvezd a Valentin-napot a pároddal

Különdíj: azokra is gondolunk, akiknek idén nincs kivel ünnepelni a Valentin-napot. Különdíjunk egy darab egyszemélyes belépő a Gellértbe, ugyanúgy szombat délelőtt 10 órára, mert brit tudósok szerint a langyos vízben születnek a legtartósabb kapcsolatok. Ehhez csak egy levelet kell küldeni ide azzal a felkiáltással: “egyedül úszom!”

A Gellért-fürdőről itt olvashattok bővebben.

süti beállítások módosítása