English

Egy nap a városban

A legjobb kenyér nyomában Budapesten: Pékműhely

szucsadam 2014 november 21.

Aki követi a blogot, annak nem újdonság, hogy a kedvenc pékségem következik a nagy kenyérteszt-sorozatban. Józsi kakaós csigájáról már akkor írtam egy rajongó posztot, amikor ő még egy eldugott műhelyben dolgozott, és kisboltoknak szállított ki ezt-azt (én is ott futottam…

Tovább olvasom

Megnyílt a második abból a helyből, amiből tíz is kevés lenne

szucsadam 2014 november 20.

…és amiből ennek ellenére sosem lesz tíz. Mert ha sok lenne belőle, nem lenne többé ilyen. A La Delizia mindig az egyik legkedvesebb hely marad a szívünknek. Három éve, hogy megkeresett minket Péter és Éva, utolsó kétségbeesésükben: megértették, hogy hívásra csak kivételes…

Tovább olvasom

A szendvics, ami négy napig készül - All about Street Food

szucsadam 2014 november 19.

Mert hogy két napig tart a marhaszegy pácolása, két nap a szuvidálás, majd négy órán keresztül egy fűszerkéreggel párolják a végén a húst, az kerül be a szendvicsbe grillezett savanyúkáposztával, mustárral, sajttal és öntettel. Az eredmény egy zseniális pastrami. Majdnem…

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása