English

Egy nap a városban

Megjött a hideg, mehetünk telelni Hajdúszoboszlóra

Hirdető 2014 november 27.

Hirdetőnk a hajdúszoboszlói Apollo Thermalhotel & Apartments négycsillagos szálloda, róluk olvashattok bővebben az alábbiakban.

Megvan az a kép, ahogy belefekszel a jacuzziba, csak lebegsz a víz felszínén, becsukod a szemed, hallgatod a csobogást meg a bugyborékolást, és nagy ívben teszel a világra? Nekem ez általában egy januári program, a december végi pörgést olyankor adom ki magamból, a szabadidő nagy részében a víz tetején csinálva a semmit. Szóval amikor novemberben nekiálltam megírni a bemutatót az Apollo Thermalhotel & Apartments szállodáról, legalább lélekben előrébb hoztam kicsit a projektet. 

hotel1.png

hotel4.png

A fontos infók: a szálloda szobái tágasak és jól néznek ki. Még jobban hangzik a luxus lakosztály kínálata: 100 négyzetméteres alapterület, vízágy (na, kinek volt gyerekkori vágya?), sőt saját infraszauna nyílik a fürdőszobából, közvetlenül a bazi nagy pezsgőfürdő kád mellett. Hogy még kevesebbszer kelljen kimozdulni: egy Dolce Gusto kávéfőző is található a lakosztályban, és aki a szálloda weboldalán foglal, annak korlátozott mennyiségben ingyen kapszula is jár.

A 34 szobás wellness szállodában egyébként prémium kétágyas szobák, családi szobák, prémium junior lakosztály, valamint a fent említett luxus lakosztály is megtalálható. A szobákkal kapcsolatban kiemelik a spéci, gránitlapra ültetett mosdókagylót, a Demko-Feder berendezéseket, még az ágybetétekre is külön hangsúlyt fektettek: szója és bambusz szállal kevert megoldást alkalmaztak. De fontosabb, hogy hogyan érzed magad bennük, a hangulatról és a berendezés minőségéről azért a fotók sokat elárulnak.

hotel2.png

hotel3.png

A wellness részlegben 150 négyzetméternyi vízfelületen nyúlhatunk el, gyógy-, pezsgő-, élményelemekkel felszerelt medence, finn- és infra szauna, sókamra illetve gőzkabin található a szállodában. Ja, és 50 féle wellness kezelés meg fitneszterem.

Oké, de mi van, ha gyerekekkel érkezünk? A szállodában foglalhatunk családi csomagot az Aquapalace-ba, ahol olyan élménymedencék foglalják le a kicsiket, mint trópusi fürdő, jégbarlang fürdő, mozi fürdő, pávai termálfürdő, Gangesz fürdő, római fürdő, tengeri fürdő és barlang fürdő. A szállodába visszatérve pedig játszhatnak XBox-szal, miközben anyu meg apu koccint egyet.

De a legjobb, hogy ha fél napig behunyt szemmel fekszel a termálvízben, onnantól már semmi sem tud felhúzni.

A szállodába itt lehet szobát foglalni.

Ha még nem döntöttetek a karácsonyi ajándékötletek közül, akkor látogassátok meg a szálloda weboldalát, mert egyedi megjelenésű ajéndékvouchert adnak annak, aki a jövő évre foglal.

süti beállítások módosítása