English

Egy nap a városban

Térképet a csőre! - Itt a Pimp my Pipe verseny eredménye

szucsadam 2014 október 08.

Korábban már írtunk arról, hogy a FŐTÁV Zrt. versenyt hirdetett: értékes díjakat felajánlva lehetőséget adott bárkinek, hogy megtervezze az újpesti Elem utca föld fölött futó távhővezetékének színes változatát. A pályamunkákat aztán megszavaztatták a közösséggel, majd a legjobbnak választott alkotásokból egy zsűri választotta ki azt, ami végül megvalósul majd a Színes Város segítségével.

Augusztus 18. és szeptember 15. között 485 pályázat érkezett be, amiből az első ötven került egy hat tagú zsűri elé, ők rágták végig magukat a terveken: Dr. Szűcs Panni (BVK Holding Budapesti Városüzemeltetési Központ Zrt.), Wintermantel Zsolt (Újpest polgármestere), Finta Sándor (Budapest főépítésze), Flór Péter (Színes Város), Student Tamás (Webdream Magyarország Kft.), Balog Róbert (FŐTÁV Zrt.).

Végül a nyertes,

dobpergést kérek

Lehoczki Zsuzsa „Tékép” című pályázati anyaga. Ez itt:

Lehoczki Zsuzsa - Térkép.JPG

A döntés egyöntetű volt, az alábbi indoklással:

A lokális értékek és városrész szerkezet megerősítése a kerülethez való tartozás, kötődés érzését erősíti, mely szintén fontos szempont a városszínesítés mellett.

A Pimp My Pipe verseny további helyezettjei:

2. helyezett: Fekete Tünde

Fekeket Tünde - Budapest felett az ég..png

3. helyezett: Botos Barbara

Botos Barbara - Zsiráf love Budapest..png

Ők is kapnak díjat. Gratulálunk nekik.

Hirdetőnk a FŐTÁV, akiknek célja, hogy a Pimp My Pipe köztérszínesítő pályázattal – folytatva a tavaly elkezdett I LOVE PANEL kampánysorozatot – felhívják a figyelmet: a panel lakótelepek és a panellakások élhető és szerethető lakókörnyezetet tudnak biztosítani az embereknek.

süti beállítások módosítása